Feestverlichting buiten: maak van je tuin een feestje

“Instant zomerfeest aan een stekker.

[…] Ik waan me op een zwoele zomeravond met ondergaande zon en liters sangria. Ik kijk naar de volle maan en zie de lampjes zacht deinen.” – Fedor, auteur Goedgevoel.nl

Een passende omschrijving voor dé laatste trend op het gebied van tuinverlichting en feestverlichting buiten: de prikkabel.

De led prikkabels van Feestverlichting.com maken het feest helemaal compleet doordat de kwaliteit van de prikkabels, de duurzaamheid van de led party lights en het unieke koppelsysteem onze producten één en al voordeel maken.

Feestverlichting buiten: de voordelen

Deze voordelen bij elkaar maken de led prikkabel ideaal als feestverlichting buiten. Je kunt de prikkabels namelijk het hele jaar door buiten laten hangen, doordat ze van zulke hoge kwaliteit zijn dat ze weer en wind doorstaan en geschikt zijn voor elk seizoen.

Voor de kosten hoef je je feestverlichting buiten sowieso niet achterwege te laten. Feestverlichting.com bied namelijk led feestverlichting. Dat betekent: meer branduren, lage energiekosten (een led lamp verdient zichzelf binnen 1 jaar terug en verbruikt 90% minder dan een gloeilamp), veilig materiaal dat niet warm wordt of gemakkelijk kapot gaat en een duurzame oplossing voor het milieu én jouw portemonnee.

Kortom: of je nu een tuinfeest houdt of je tuin een gezellig en trendy opfrisser wil geven, led prikkabel is de beste oplossing als feestverlichting buiten.

Om je op wat ideeën te brengen voor de toepassing van je feestverlichting buiten – een paar suggesties.

Feestverlichting buiten: 5 keer inspiratie

1. Party lights als sfeer tuinverlichting

feestverlichting buiten

Hang de party lights prikkabel die in eerste instantie diende als feestverlichting eens in je achtertuin als terrasverlichting, van je huis naar het tuinhuisje. Het geeft je tuin meteen een gezellige sfeer, net zoals die er tijdens het feest is geweest. Je kunt kiezen voor een meer rustige variant in de vorm van een warme wittint in je led verlichting. Een paar gekleurde lampjes op een rij is een optie die je tuin die gezellige Mexicaanse hippie-sfeer geeft.

2. Prikkabel aan huis

feestverlichting buitenJouw huis is zeker niet te missen wanneer je het gezellig opfleurt met een gekleurde prikkabel aan de dakgoot. Wil je de gezelligheid meer voor jezelf houden? Hang dan een flinke lichtslinger aan de achterkant van je huis, bij de tuin.

Deze warme feestverlichting buiten geeft je huis en de tuin, zoals auteur Fedor al zei, “een instant zomerfeest aan een stekker”.

4. Tuinverlichting tijdens feestjes

feestverlichting buitenWanneer het een echt zomerfeest betreft, is de led prikkabel feestverlichting buiten natuurlijk helemaal een uitkomst. Het geeft elk feest dat gevoel alsof je je onder de Spaanse zon begeeft, of een nu een wat frissere voorjaarsavond is of een broeierige zomerdag.

5. Terrasverlichting buiten

feestverlichting buiten

Al een tijdje op zoek naar geschikte terrasverlichting? Hoeft niet meer! De prikkabel feestverlichting voor buiten staat ook super als terrasverlichting. Hang het lichtsnoer bijvoorbeeld aan de parasol, of in een boom – voor een meer sferisch effect.

Succes gegarandeerd en altijd voordelig licht in je tuin met feestverlichting buiten! Wat wil je nog meer?