Feestverlichting huren? Koop en het is het hele jaar door feest in huis!

Je hebt binnenkort een groot feest en je bent op zoek naar de juiste feestverlichting. Iets gezelligs, iets met verschillende kleuren party lights, niet te duur en veilig moet het ook zijn. Waarom zou je dan huren, als je kunt kopen? Het is aan het eind van de rit namelijk voordeliger en je hebt er het hele jaar door plezier van! De mogelijkheden met onze led prikkabel feestverlichting zijn namelijk eindeloos.

Je kent het wel. Het feest komt eraan. Weken, zo niet maanden, hebben er in de voorbereiding gezeten. Je moet de juiste tent vinden, een geluidsset, drank, spijzen én de juiste verlichting. Een hele waslijst die je niet in de koude kleren gaat zitten.

Wat als je je over die laatste taak op het lijstje nu eens geen zorgen meer hoefde te maken? Dat zou al een hoop schelen, toch? Het is namelijk zo dat feestverlichting huren ten opzichte van kopen vaak geen slimme keuze is. Tenminste niet wanneer je koopt bij Feestverlichting.com!

Waarom kopen voordeliger is dan feestverlichting huren

Ons unieke koppelbare prikkabelsysteem met led party lights is namelijk de meest voordelige en professionele keuze die je kunt maken in feestverlichting.
Beter én goedkoper dan huren, want led feestverlichting is zo duurzaam dat hij ontzettend laag in energieverbruik is en je hem daardoor (voor minder geld dan wanneer je één keer huurt) het hele jaar door kunt laten hangen. En dat biedt mogelijkheden!

Denk namelijk eens aan alle feestelijke mogelijkheden die je de rest van het jaar hebt wanneer je gaat voor kopen, in plaats van feestverlichting huren?

Natuurlijk, het feest is na die ene dag of avond voorbij. Alle voorbereiding worden weer teniet gedaan. De lampjes gaan terug naar waar je de feestverlichting kon huren of de goedkope Blokker-lampjes kunnen alweer de prullenbak in. Maar de sfeer die de lampjes afgeven hoeft helemaal niet verloren te gaan.

Je kunt ze bijvoorbeeld gemakkelijk in huis ophangen, na het feest! Hartstikke trendy, zelfs! En voor de energiekosten hoef je het sowieso niet te laten. Al onze party lights zijn zoals gezegd led verlicht. Dat betekent: meer branduren, (aanzienlijk) minder energiekosten, veilig materiaal dat niet warm wordt of gemakkelijk kapot gaat en een duurzame oplossing voor het milieu én jouw portemonnee.

Een paar ideeën ter inspiratie om je feestverlichting optimaal te gebruiken ná het feest

Party lights als tuinverlichting

feestverlichting buiten

De prikkabels kunnen gemakkelijk dienen als decoratie in je achtertuin – van je huis naar je tuinhuisje gespannen bijvoorbeeld. Laat de party lights branden, zo nodig met een handige timer die aanspringt wanneer het gaat schemeren, en geef je tuin net zo’n gezellige sfeer als wanneer er een feest aan de gang zou zijn.

Lichtsnoer als nachtlampje

feestverlichting huren

Met de juiste inspiratie en een vrij uurtje tussendoor kun je dit creatieve nachtlampje voor de kids al voor elkaar krijgen (of gewoon voor jezelf natuurlijk). Span de feestverlichting van het stopcontact naar een paar punten aan de muur waar je het lichtsnoer bevestigt.

Op deze manier kun je er een gezellig lampje van maken in elke mogelijke vorm. Creëer bijvoorbeeld de letters ‘dream’ of ‘love’ en verlicht de kamer veilig en verantwoord met hetzelfde lichtsnoer dat je tijdens dat feestje gebruikte.

Prikkabel in huis

feestverlichting huren

In de woonkamer staat de prikkabel helemaal niet verkeerd. Vervang de feesteljke party lights in alle kleuren met een warme wittint en je verwarmt je woonkamer met één prikkabel. Aan de muur, of aan je plafond bijvoorbeeld.

feestverlichting huren
Zeker ook een optie: feestverlichting op de slaapkamer. Net zoals het lichtsnoer als creatief nachtlampje kan dienen, kan de prikkabel je slaapkamer een trendy touch geven. Past helemaal in de ruwe hippe-achtige sfeer die in veel woonbladen toonaangevend is voor de slaapkamer.

En zo zijn er nog veel meer toepassingen in huis voor jouw gebruikte feestverlichting. Denk er daarom nog eens goed over na wanneer je overweegt feestverlichting te huren. Feestverlichting huren ontneemt je namelijk al deze mooie en trendy verlichting oplossingen in en om huis.

Overtuigd dat feestverlichting kopen een betere optie is? Kijk dan eens rond hier op Feestverlichting.com.