Prikkabel led feestverlichting: de 8 grootste voordelen

Zonder het juiste licht geen sfeer – zonder de juiste sfeer geen feest. Of je nu een trouwerij voor 100 man, een barbecue op je terras voor 10 man of een festival voor 10.000 feestgangers organiseert: je feest staat of valt met de juiste feestverlichting.

Ben je op zoek naar sfeervolle led feestverlichting die energiezuinig én veilig is? Dan zit je goed bij Feestverlichting.com, wij bieden je professionele prikkabel led feestverlichting die je feest of evenement de finishing touch geeft.

Professionele prikkabel led feestverlichting; waar hebben we het dan precies over? Over een populair en vernieuwend verlichtingssysteem dat de feestverlichting wereld momenteel snel verovert door zijn vele voordelen.

feestverlichting

Feestverlichting met prikkabel led lampen: de 8 voordelen

Waarom verovert prikkabel led feestverlichting momenteel de wereld van feesten en evenementen? Omdat deze feestverlichting prikkabels met led kogellampen de volgende 8 belangrijke voordelen genieten ten opzichte van reguliere partyverlichting op basis van ouderwetse gloeilampen:

1.Veilig

Het is veilig, doordat de led-lampen niet warm worden en het kunststof niet stuk kan slaan of vallen;

2. Energiezuinig

Het beperkt de kosten, doordat led feestverlichting energiezuinig is. Dit bespaart u tientallen tot honderden euro’s op jaarbasis, afhankelijk van het aantal lichtjes en branduren;

3. Professionele kwaliteit

De prikkabels en party lights zijn van stevige professionele kwaliteit, waardoor ze het hele jaar door mee kunnen gaan en hufterproof zijn.

4. Op basis van één stekker

De prikkabel is door het unieke koppelbare systeem op verschillende manieren te combineren en bevestigen, waardoor je verschillende (grote) objecten en ruimtes gemakkelijk kunt verlichten op basis van maar één normale 230V stekker. Zo voorkom je geklungel meer met verschillende stekkerdozen en door elkaar lopende draden. Bovendien worden grote lichtprojecten gemakkelijk gemaakt;

5. Duurzaam

De verwisselbare led kogellampen in het koppelbare prikkabel led systeem gaan tot 50 keer langer mee dan traditionele energieverslindende gloeilampen. Bovendien zijn de lampen in de prikkabel parallel aangesloten, waardoor een eventueel kapot lampje simpel te vervangen is zonder dat de hele partyverlichting uitvalt;

6. Trendyfeestverlichting

Prikkabel led verlichting spreekt mensen tot de verbeelding. Woonmagazines en -blogs hebben de voordelen en de trendy retro-uitstraling van deze feestverlichting ook ontdekt. Ze puilen uit van de creatieve ideeën over de veelzijdige toepassing van prikkabels met led kogellampen;

7. Het hele jaar door

Één van de redenen waarom de prikkabel met led trend heerst is het feit dat ze niet alleen elk feest opleuken, maar de party lights daarna (eventueel met een andere kleur lampen) ook uitermate geschikt zijn als trendy terrasverlichting en tuinverlichting het hele jaar door. Met een lichtplan kun je de verschillende mogelijkheden van één prikkabel slim uitwerken.

8. Ook als kerstverlichting buiten

Ten slotte is prikkabel led feestverlichting voor buiten niet alleen sfeerverhogend tijdens warme zomeravonden, maar ook als kerstverlichting op kille winterdagen. Prikkabels met led lampen zijn door hun professionele slagvaste kwaliteit uitermate geschikt voor toepassingen die weer en wind moeten doorstaan. Daarom worden ze zo vaak toegepast als sfeervolle kerstverlichting voor buiten met warm witte led kerstverlichting of gekleurde kerstverlichting.

feestverlichting