Party lights: Kerstsfeer het hele jaar door

Kerst; de tijd van donkere dagen en verlichte straten en bomen. Party lights overal waar je kijkt, hullen het dagelijks leven in een gezellige en warme sfeer. Maar dan plotseling, zo rond januari, houden we er mee op. Genoeg gezelligheid, genoeg warmte. Kerst is voorbij, de party lights gaan terug in de doos. Of de prullenbak.

Maar waarom? Natuurlijk, het Kerst-seizoen is voorbij. Maar de sfeer die de party lights afgeven past bij elk seizoen.

party lightsGa maar eens na. De eerste winterse maanden van het jaar kunnen sowieso wel wat extra licht gebruiken. Daarna volgt het voorjaar dat staat voor licht en vrolijkheid. En de zomer vraagt om wat extra gezellige verlichting tijdens die lange schemerende zomeravonden. En voor je het weet zet het najaar weer in, wordt het steeds eerder donker en blijven diezelfde party lights ons herinneren aan de lichte zomerdagen. Daarna kun je ze weer gemakkelijk laten hangen voor de Kerst die alweer in aantocht is.

Party lights: 4 goede redenen voor professionele verlichting door de seizoenen heen

Geen party light is overbodig door de rest van het jaar heen, dat moge duidelijk zijn. Een paar andere goede redenen om party lights de rest van het jaar gewoon te laten hangen:

1. Onze party lights zijn duurzaam

Wanneer je voor party lights van Feestverlichting.com gaat, dan weet je dat je kwaliteit in huis haalt. De duurzame led party lights gaan langer mee, zijn weerbestendig, milieuvriendelijk en ook nog eens hufterproof.

De party lights zijn namelijk gemaakt van bestendig kunststof dat niet zomaar kapot te krijgen is. Je kunt de party lights zonder zorgen de rest van het jaar laten hangen, zonder dat je kans loopt dat alles naar de filistijnen is zodra Kerst weer aanbreekt.

2. Party lights verhogen de sfeer

Wanneer de party lights bijvoorbeeld gebruikt worden om straten of gebouwen te verlichten tijdens de Kerst, dan is dat de ideale gelegenheid om die verhoogde sfeer vast te houden in de rest van het jaar. Je laat de party lights gewoon hangen. Ze hangen niemand in de weg en ondertussen trek jij de aandacht met je prachtig verlichte gebouw of sfeervolle straat.

feestverlichting

3. Onze led party lights zijn kostenarm

Nog zo’n goede reden. Want voor de energiekosten hoef je de party lights zeker niet af te nemen. Al onze party lights zijn led verlicht. Dat betekent: meer branduren (ze gaan 50 keer langer mee dan gloeilampen en 40 keer langer dan spaarlampen) , aanzienlijk minder energiekosten (led verbruikt 90% minder dan gloeilampen en 30% minder dan spaarlampen), veilig materiaal dat niet warm wordt en een duurzame oplossing voor het milieu én jouw portemonnee.

4. Geen gedoe met afhalen en ophangen

Het kost meer tijd, moeite én geld om de party lights na het Kerst-seizoen af te halen en ze het volgende seizoen weer op te hangen, dan wanneer je ze gewoon laat hangen. Bespaar je dat allemaal en laat de wereld nog wat langer genieten van jouw party lights; in de straten, aan je gebouw, in je amusementspark, shoppingcenter of gewoon thuis – waar je nog zoveel meer mogelijkheden hebt om party lights het hele jaar door te gebruiken.