Partyverlichting: pak groot uit met koppelingen, verlengstukken en combinaties

Groot, groter, grootst. Van sfeervolle partyverlichting kan er nooit genoeg zijn om je feest een succes te maken. Om je op wat ideeën te brengen: versier de complete omranding van de feesttent eens met party lights. Of hul een boom in lichtjes om een sprookjesachtige toon te zetten.

feestverlichting

En wat dacht je van de hele straat of het hele terrein in de lucht voorzien van verlichting, alsof de sterren rechtstreeks over je feest stralen?

De mogelijkheden met partyverlichting zijn groot, zolang je groots denkt. Zo moet ook de Bijenkorf hebben gedacht toen ze het hele gebouw in Amsterdam inpakten in partyverlichting. Geen party light hangt er teveel om de juiste sfeer te zetten. In dit geval een winterse sfeer… maar dat kan natuurlijk ook juist een warme zomerse sfeer zijn:

partyverlichting

…een vrolijke feestelijke sfeer met een lichtsnoer met verschillende kleuren party lights zover je kunt kijken:

partyverlichting

…of een elegante en romantische sfeer, zoals dat mooi past bij een trouwerij, communie of tuinfeest:

partyverlichting

 

Het mooie aan al deze sferen, is dat ze gecreëerd worden door een haast ontelbaar aantal lampjes. En het mooie daarvan is, dat je nu heel gemakkelijk een eindeloze rits lampjes aan elkaar kunt combineren – met het handige partyverlichting systeem van de prikkabel!

Koppelbare prikkabel systeem: eindeloos combineren, verlengen en koppelen

Wil je ook zo’n prachtige partyverlichting neerzetten tijdens je tuinfeest, trouwerij of festival of zelfs als huis- en tuinverlichting het hele jaar door? Dan zit je hier goed. Het unieke partyverlichting systeem van Feestverlichting.com met prikkabel en led-lights is namelijk ideaal voor dit soort grote en grootse projecten.

Wat er zo ideaal aan is? Wat het zo anders maakt dan reguliere partyverlichting? Dat is het speciale multi-koppelsysteem van onze prikkabels, bestaande uit 3 handige onderdelen:

prikkabel

De koppelbare prikkabel

Elke prikkabel is namelijk aan te sluiten op een andere prikkabel, verkrijgbaar in verschillende lengtes, door een handig schroefsysteem aan het uiteinde van elke kabel – waardoor je de ene prikkabel gemakkelijk aan de ander schroeft. Zo kun je jouw partyverlichting zo lang maken als je zelf wil, wanneer je bijvoorbeeld zo’n mooie lange slinger door de feesttent op en neer wil hangen.

Verlengsnoer zonder fittingen

Een extra handigheidje, vooral wanneer je 2 objecten wil verlichten met 1 enkel lichtsnoer, is het prikkabel verlengsnoer zonder fittingen. Dit stuk kabel kun je tussen 2 prikkabels koppelen, om een stuk te overbruggen dat niet verlicht hoeft te worden. Hierdoor heb je nog altijd maar één lichtslang nodig om je complete partyverlichting mee uit te voeren.

Splitters met 2 of 5 uitgangen

Wil je nog iets gecompliceerders van jouw partyverlichting maken? Een compleet object inpakken in lichtjes bijvoorbeeld? Doe dan niet te moeilijk en gebruik ons handige koppelstuk, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Wanneer je een groot object of een complexere partyverlichting hebt, is dit koppelstuk een uitkomst. Het meer-armige tussenstuk zorgt er voor dat je niet langer hoeft te rommelen met kabels die in de knoop raken en bovendien onveilig zijn doordat ze uit verschillende stekkerdozen komen en ze allemaal door elkaar heen lopen.

De splitter plaats je namelijk in het midden van je object. Je koppelt aan elke uitgang een prikkabel met party lights en laat elk lichtsnoer een andere kant op lopen. Zo heb je maar één stopcontact of aansluiting op het lichtnet nodig en houd je de kabels allemaal netjes uit elkaar.

Losse led party lights

Wil je ook nog eens combineren met verschillende kleuren licht? Dan kan dat natuurlijk ook met de led party lights in de verschillende kleurenopties: warm wit, rood, geel, groen, blauw. Een prikkabel kopen doe je ten slotte om hem het hele jaar door te kunnen gebruiken.

Gebuik hem als partyverlichting met verschillende vrolijke kleurtjes tijdens een zomerse barbecue of festival en schroef er daarna warm wit getinte led-kogellampjes in als gezellige tuinverlichting of als aankleding tijdens een communie- of trouwfeest. Laat de witte partyverlichting vervolgens gewoon hangen tot Kerst, om er dan je boom mee te behangen.

Zo kun je precies zo groot als jij wil uitpakken met je feestverlichting en er daarna mee door variëren in huis of als tuinverlichting bijvoorbeeld.