Prikkabel led: 5 kenmerken van professionele feestverlichting

Bent u een professional die op zoek is naar passende feestverlichting? Dan weten wij wat u zoekt: de professionele prikkabels met led verlichting van Feestverlichting.com!

Wij weten namelijk wat professionaliteit betekent wanneer het op feestverlichting aankomt.

Bij een professionele toepassing van prikkabel feestverlichting staat kwaliteit op de eerste plaats (1). Daarna volgen: veiligheid (2), een lange levensduur (3), laag in energieverbruik (4) en de mogelijkheid om de feestverlichting in grote getale op te hangen met een simpel koppelsysteem (5).

prikkabel led

De 5 kenmerken van professionele prikkabel led

Onze prikkabels met led voldoen 100% aan alle bovenstaande voorwaarden voor professionele kwaliteit in feestverlichting en prikkabels. Meer weten? Lees hier alles over de 5 kenmerken van onze professionele prikkabel led.

1. Kwaliteit

Zoals gezegd, torent ‘kwaliteit’ zonder meer ver boven de rest uit op nummer 1 in de lijst. Zonder kwaliteit geen professionaliteit in feestverlichting.

Onze prikkabel met led verlichting geniet veel kwalitatieve voordelen ten opzichte van traditionele prikkabels. De ouderwetse prikkabel gaat vaak samen met verlichting van gloeilampen. Gloeilampen staan echter niet voor kwaliteit. Ze zijn ouderwets en achterhaald.
Niet voor niets verving de Nederlandse overheid alle stoplichten met led verlichting, om maar een voorbeeld te noemen. Wie staat er nog meer voor kwaliteit en professionaliteit dan onze eigen regering?

Niet alleen het led in de prikkabels staan garant voor de kwaliteit. Ook de prikkabel zelf is van hoogwaardig materiaal, dat gegarandeerd langer meegaat dan de gemiddelde prikkabels met led van groothandels en zaken als Blokker of IKEA, die hun prikkabels vaak tegen een prikkie aanbieden – maar daardoor ook flink afdoen aan kwaliteit.

2. Veiligheid

‘Veiligheid’ krijgt een waardige tweede plek in de lijst van professionele kenmerken. Tijdens een evenement of festiviteit moet de veiligheid van de bezoekers en gasten natuurlijk hoe dan ook gewaarborgd worden. Dat doet u door te kiezen voor onze prikkabel led.

De led feestverlichting is gemaakt van kunststof bollampjes die zogeheten ‘hufterproof’ zijn. Dat wil zeggen: ze zijn niet kapot te krijgen. Ze kunnen niet zomaar stukslaan tegen een muur of tentstok aan. Of op de grond kapotvallen, wanneer een prikkabel valt tijdens het bevestigen.

Bovendien wordt de prikkabel met led verlichting niet warm. Gloeilampen geven aanzienlijk meer warmte dan licht af. Led lampen doen het andersom: ze geven een gezellig warm licht af in verschillende kleuren, maar geven minimale warmte af. Zo kan niemand zich branden aan de lampjes, en een plastic tentzeil waar de lampjes tegenaan hangen is bijvoorbeeld ook veilig.

feestverlichting buiten

3. Lange levensduur

Onze prikkabel led gaat langer mee. Dat is bewezen. Led lampen branden namelijk 50 keer langer dan gloeilampen en 40 keer langer dan spaarlampen. Hun levensduur is in principe eindeloos te noemen.

Hiermee is je feestverlichting niet alleen zelden aan vervanging toe, je doet er ook het milieu een plezier mee. Door de ontzettend lange levensduur zijn prikkabels met led-lampen namelijk de meest duurzame ter wereld.

4. Laag energieverbruik

Ook niet geheel onbelangrijk, of de toepassing van de feestverlichting nu professioneel of particulier is – de kosten doen ertoe. Zeker wanneer prikkabels in grote getale gebruikt worden, kan een laag energieverbruik een groot verschil maken onder de streep.

Wil je de kosten dus drukken, dan moet je voor onze professionele prikkabel led gaan. Goedkopere varianten zijn aan het eind van de rit namelijk duurder, doordat het energieverbruik van traditionele prikkabel feestverlichting vele malen groter is.

Ga daarom voor duurzamer, milieuvriendelijker en goedkoper – maar behoud de professionaliteit van je feestverlichting.

5. Uniek koppelsysteem

Zeker geen extraatje, maar een essentiële basis van onze professionele prikkabel verlichting: het unieke koppelsysteem. Dit systeem zorgt er voor dat grote vlakken en objecten voorzien kunnen worden van prikkabels met led door middel van één simpel systeem.

De verschillende prikkabels met led kunnen namelijk aan elkaar gekoppeld worden middels een handig schroefsysteem aan het eind van elke prikkabel. De schroef-opening kan worden afgedekt met een standaard dopje, maar zodra het dopje verwijderd wordt ontstaat de mogelijkheid om de prikkabel te koppelen tot elke gewenste lengte.

Onze handige 2- of 5-armige splitters zorgen ervoor dat objecten gemakkelijk omringd kunnen worden met verschillende gekoppelde prikkabels led, zonder geknoei met verschillende kabels die door elkaar lopen en ‘heen’ en ‘terug’ om het object heen gewikkeld moeten worden. Met het handige koppelsysteem kun je in één keer ‘rond’ gaan. Dat is nog eens een professionele oplossing in prikkabel feestverlichting.

feestverlichting